Have a question? Give us a call: +86 15859779007

Darmabakti kanggo Konsep Quality ™

Quanzhou Baiyuan Machinery Science & Technology wis specification ing ngrancang lan Manufaktur Hi-skill perusahaan teknologi .kita wis pengalaman long-term, liwati ISO9001: 2001 sistem manajemen kualitas internaional. sistem manajemen lingkungan ISO14001-2004, CE Pranyatan confirmation.Recently produksi perusahaan kita lan efficiency ing posisi timbal kanggo lapangan mesin circular nyulam ing pasar Cina lokal, Baiyuan'Brand punika account misuwur ing mesin knitting bunder.

Siji cara sistem bir line

FlexiDraft ™ iku becik konsep sistem bir kanggo cedhak cilik lan medium-ukuran. Iku gampang kanggo nggunakake. Ora ana biaya didhelikake kanggo reresik lan pelayanan. A keg broached bisa nyimpen nganti 30 dina. biaya Maintenance ana kurang lan ora ana sampah bir. Apa ora kanggo kaya!

News

  • Oct 25,19

    Gambar Company

    Quanzhou Baiyuan Machinery Science & Technology Co., Ltd. punika perusahaan domestik-mbiayai lan provinsi, kotamadya lan distrik tombol kadhaptar Enterprises serep. Sampeyan iki diadegaké ing taun 2002 karo ...
    Gambar Company

Bisa nggawe mesin knitting khusus miturut pelanggan kabutuhan beda