Have a question? Give us a call: +86 15859779007

Darmabakti kanggo Konsep Quality ™

Fujian Baiyuan Machinery Co , Ltd has been specification in designing and manufacturing Hi-skill technology company .we had long-term experience, passed ISO9001:2001 internaional quality management system. ISO14001-2004 environment management system, CE declaration confirmation.Recently our company production and efficiency are in the lead position for circular knitting machine field in our local Chinese market, Baiyuan’Brand is a famous brand in circular knitting machine.

Siji cara sistem bir line

FlexiDraft ™ iku becik konsep sistem bir kanggo cedhak cilik lan medium-ukuran. Iku gampang kanggo nggunakake. Ora ana biaya didhelikake kanggo reresik lan pelayanan. A keg broached bisa nyimpen nganti 30 dina. biaya Maintenance ana kurang lan ora ana sampah bir. Apa ora kanggo kaya!

News

  • Oct 25,19

    Gambar Company

    Quanzhou Baiyuan Machinery Science & Technology Co., Ltd. punika perusahaan domestik-mbiayai lan provinsi, kotamadya lan distrik tombol kadhaptar Enterprises serep. Sampeyan iki diadegaké ing taun 2002 karo ...
    Gambar Company

Bisa nggawe mesin knitting khusus miturut pelanggan kabutuhan beda