Have a question? Give us a call: +86 15859779007

Посветен на Нацрт квалитет ™

Quanzhou Baiyuan Машини за наука и технологија е спецификација во дизајнирање и производство на технологија на компанијата Hi-вештина .ние имале долгогодишно искуство, помина ISO9001: 2001 internaional систем за управување со квалитет. ISO14001-2004 систем за управување со животната средина, декларација CE confirmation.Recently нашето производство и ефикасноста на компанијата се во позиција предноста на поле машина кружни плетење во нашите локални кинескиот пазар, Baiyuan'Brand е познат бренд во кружни машина за плетење.

систем Еден начин пиво линија

FlexiDraft ™ е идеален нацрт пиво систем за мали и средни локалитети. Тоа е лесен за употреба. Нема скриени трошоци за чистење и сервисирање. А зачната барут може да се задржи до 30 дена. Трошоците за одржување се ниски и не постои пиво отпад. Што не е да ја сакам!

Вести

  • октомври 25,19

    Профил на компанијата

    Quanzhou Baiyuan Машини Наука и технологија копродукции, Ltd е домашно финансиран претпријатија и провинциски, општински и област клучните наведени резерви претпријатија. Таа е основана во 2002 година со ...
    Профил на компанијата

Може да се направи на машини за плетење специјално според клиенти различни потреби