Have a question? Give us a call: +86 15859779007

Dedikuar për Draft Quality ™

Quanzhou Baiyuan Makineri Shkenca & Teknologjia ka qenë specifikimet në projektimin dhe prodhimin kompani të teknologjisë Hi-aftësi Ne kishte përvojë afatgjatë, kaluar ISO9001: 2001 sistemit të menaxhimit të cilësisë Internaional. Sistemi ISO14001-2004 menaxhimit të mjedisit, deklarimi CE confirmation.Recently prodhimit tonë kompanisë dhe efikasitetit janë në pozitë të çojë për fushën makinë thurje rrethore në tregun tonë lokal kinez, Baiyuan'Brand është një markë e njohur në makinë thurje rrethore.

The One Mënyra Sistemi linjë birrë

FlexiDraft ™ është ideal draft sistemi birrë për shitore të vogla dhe të mesme. Është e lehtë për t'u përdorur. Nuk ka shpenzime të fshehura për pastrimin dhe servis. Një fuçi hodhi mund të mbajnë deri në 30 ditë. shpenzimet e mirëmbajtjes janë të ulëta dhe nuk ka mbeturina birrë. Çfarë nuk është për të si!

Lajme

  • tetor 25,19

    Profili i kompanisë

    Quanzhou Baiyuan Makineri Science & Technology Co, Ltd, është një ndërmarrje e brendshme-financuar dhe provincial, çelësi komunale dhe të qarkut të listuara ndërmarrjet backup. Ajo është themeluar në vitin 2002 me një ...
    Profili i kompanisë

Mund të bëjë makina thurje posaçërisht sipas nevojave të ndryshme të konsumatorëve