Have a question? Give us a call: +86 15859779007

Dedicated ka draf Quality ™

Fujian Baiyuan Machinery Co , Ltd has been specification in designing and manufacturing Hi-skill technology company .we had long-term experience, passed ISO9001:2001 internaional quality management system. ISO14001-2004 environment management system, CE declaration confirmation.Recently our company production and efficiency are in the lead position for circular knitting machine field in our local Chinese market, Baiyuan’Brand is a famous brand in circular knitting machine.

The Hiji jalan sistem bir garis

FlexiDraft ™ teh ideal draf Sistim bir keur toko leutik tur sedeng-ukuran. Ieu gampang ngagunakeun. Aya henteu waragad disumputkeun pikeun meresihan jeung ngalayanan. A keg broached bisa tetep nepi ka 30 poé. waragad perawatan anu lemah sareng teu aya runtah bir. Naon teu kawas!

wartos

  • Oct 25,19

    Profil Perusahaan

    Quanzhou Baiyuan mesin Élmu & Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan domestik-dibiayaan sarta propinsi, kota jeung kabupatén konci didaptarkeun usaha cadangan. Eta diadegkeun taun 2002 ku ...
    Profil Perusahaan

Bisa nyieun mesin nyulam husus nurutkeun para nasabah pangabutuh béda