Have a question? Give us a call: +86 15859779007

Dedicated ka draf Quality ™

Quanzhou Baiyuan mesin Élmu & Téhnologi geus spésifikasi dina ngarancang jeung manufaktur Baraya skill parusahaan téhnologi .we kungsi ngalaman jangka panjang, diliwatan ISO9001: 2001 sistem manajemen kualitas internaional. Sistim manajemén lingkungan ISO14001-2004, CE deklarasi confirmation.Recently produksi parusahaan urang jeung efisiensi nu di posisi kalungguhan pikeun médan mesin sirkular nyulam dina pasar Cina lokal urang, Baiyuan'Brand mangrupakeun mérek kasohor di mesin nyulam sirkular.

The Hiji jalan sistem bir garis

FlexiDraft ™ teh ideal draf Sistim bir keur toko leutik tur sedeng-ukuran. Ieu gampang ngagunakeun. Aya henteu waragad disumputkeun pikeun meresihan jeung ngalayanan. A keg broached bisa tetep nepi ka 30 poé. waragad perawatan anu lemah sareng teu aya runtah bir. Naon teu kawas!

wartos

  • Oct 25,19

    Profil Perusahaan

    Quanzhou Baiyuan mesin Élmu & Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan domestik-dibiayaan sarta propinsi, kota jeung kabupatén konci didaptarkeun usaha cadangan. Eta diadegkeun taun 2002 ku ...
    Profil Perusahaan

Bisa nyieun mesin nyulam husus nurutkeun para nasabah pangabutuh béda